Spread the love

In dit artikel zal ik je vertellen over een beroemde persoonlijkheid. Informatie, waaronder de biografie van Ruud de Wild. Wat is zijn leeftijd? Hoe lang is hij? Ontdek de naam van de vrouw/vriendin. Hoeveel kinderen heeft hij? En tot slot hoe rijk hij is en hoe hij beroemd wordt, dus ga zitten en drink een kop koffie, want vandaag ga ik je al deze dingen vertellen.

Ruud de Wild Vermogen

Wie Is Hij/Biografie?

Ruud de Wild is een bekende Nederlandse nationalist die werkt als radiopresentator en vooral bekend is als voormalig DJ. Hij is geboren op 24 april 1969. Hij is ongeveer 53 jaar oud en geniet van haar leven. Zijn geboorteplaats is Hilversum. Zijn woonplaats is in Hilversum.

Leeftijd53 Jaar
Geboortedatum24 april 1969
OorsprongHilversum
ResidentieHilversum
BeroepRadiopresentator

Lengte, Gewicht En Dimensie

We verzamelen informatie over lengte/gewicht van verschillende platforms en bronnen. Deze waarden kunnen variëren, maar we streven ernaar om de beste en meest nauwkeurige informatie te verstrekken. ZIJN lengte en gewicht staan hieronder vermeld.

Lengte1,84 Mtr
Gewicht80 kg

Profiel op sociale media

Zijn Instagram-profielvolgers nemen geleidelijk toe naarmate zijn fanzone wijdverbreid is. Hij maakt actief gebruik van zijn Instagram-account en deelt mooie dingen met zijn fans.

Ouders, Broers En Familie

We gaan verder met de vraag over de broers en zussen van zijn ouders. Volgens ons onderzoek verzamelen we deze informatie die we hieronder beschrijven.

OudersBinnenkort bijwerken
FamilieBen de Wild, Wouter de Wild

Relatie, Partner/vriend En Kinderen

Hij is een aantrekkelijke vrouw met een stralende huid en een schattige glimlach. Nu praten over zijn relatiestatus, liefdeslevensmomenten en informatie over kinderen. We hebben gegevens verzameld van verschillende authentieke sites. De beschikbaarheid van informatie over echtgenote/vriendin en kind wordt hieronder weergegeven.

Partner/Man/vriendTatum Dagelet
KinderenToy Travis

Ruud de Wild Vermogen

Zijn nettowaarde neemt dramatisch toe naarmate zijn leeftijd groeit. Volgens Celebrity Net Worth Research, Forbes en de NY Times verzamelen we deze informatie. Zoals u weet, fluctueert de voorraadschaal snel, dus we hebben gemiddelde gegevens van zijn geld.

Vermogen1.5 Miljoen Euro
NationaliteitNederlands

Conclusie

Deze Wikipedia-beroemdheid gaat over, we proberen dienovereenkomstig kort nieuws over die persoon te geven. Maar als er informatie is die ik niet heb genoemd of als er nog geen beroemdheid is onthuld, zal ik deze informatie binnenkort bijwerken. Als je mijn blog helpt groeien, kun je deze informatie ook delen met je familiekring en vrienden. Goededag.

Ruud de Wild Vermogen

FAQ

Wie is Ruud de Wild?

Ruud de Wild is een bekende Nederlandse nationalist die werkt als radiopresentator en vooral bekend is als voormalig DJ.

Hoe lang is Ruud de Wild?

Zijn lengte is ongeveer 184 cm.

Is Ruud de Wild getrouwd?

Volgens ons onderzoek is hij getrouwd met Tatum Dagelet.

Hoeveel kinderen heeft hij?

Hij heeft één kind (Toy Travis).

error: Content is protected !!