Spread the love

Lyssnare över hela världen har blivit pladask förälskade i den norska musikaliska duon Marcus & Martinus. Partnerskapet består av Marcus Gunnarsen och Martinus Gunnarsen, som är tvillingbröder. Sedan 2012 har de publicerat ett antal låtar som nått etta på listorna i såväl Norge som i andra länder. I den här uppsatsen kommer vi att diskutera Marcus och Martinus, inklusive hur de blev berömmelse och vad som skiljer dem från andra människor.

Marcus Och Martinus Mamma Död

Marcus & Martinus Wikipedia och Biografi

Ålder21 februari 2002 (Ålder 21 År)
Ursprung/BostadsortElverum , Norway
YrkePop duo
FöräldrarGerd Anne Gunnarsen, Kjell-Erik Gunnarsen
Längd/ViktUppdateras Snart
FamiljUppdateras Snart
Förmögenhet5-6 miljarder dollar

Marcus och Martinus föddes på samma sjukhus i Trofors kommun i Norge den 21 februari 2002. Tvillingarnas musikaliska talang upptäcktes i tidig ålder och de fortsatte med att studera gitarr och piano. 2012 deltog de i Norges “Melodi Grand Prix Junior”, en sångtävling för barn i åldrarna 8 till 15 år. Syskonens första framgång med sin ursprungliga låt “To Drper Vann” fungerade som drivkraften till starten av deras professionella sångkarriärer.

Efter att ha tagit första platsen vid

“Melodi Grand Prix Junior” fick Marcus och Martinus en betydande ryktbarhet över hela Norge. De släppte sin debutsingel, med titeln “Leah”, samma år som de fick ett skivkontrakt med Sony Music Norway. Efter att ha gjorts tillgänglig för allmänheten sköt banan direkt till plats två på singellistan i Norge. Efter det släppte de flera låtar till som snabbt tog sig till toppen av listorna, bland annat “Plystre p deg”, “Ei som deg” och “Elektrisk”.

Marcus och Martinus är kreativa med flera bindestreck som vid sidan av sitt arbete i musikbranschen har gett sig in i mode- och tv-branschen. 2017 presenterade MM Socks & Style sin första kollektion, som inkluderade en mängd olika produkter som strumpor, t-shirts och andra varor. Paret har också dykt upp som specialgäster i ett antal norska tv-program, som “Skal vi danse”, som i huvudsak är Norges version av “Dancing with the Stars”, och “Jul i Blodfjell”, som är en kriminell serie med ett jultema.

Marcus & Martinus har samarbetat med en mängd olika musiker, inklusive rapparen Silentó, framför allt på låten “Like It Like That”. Dessutom har de samarbetat med välkända figurer inom musikbranschen, som Shawn Mendes, Jason Derulo och Cheat Codes.

På Instagram har duon mer än 2,5 miljoner följare och på YouTube har de 1,2 miljoner prenumeranter. De är mycket aktiva på sociala medier och publicerar regelbundet nya musikvideor, vloggar och klipp från föreställningar och produktioner bakom kulisserna.

2019 meddelade Marcus och Martinus

för allmänheten att de tagit beslutet att lämna musiken för att fokusera på sina individuella och akademiska ansträngningar. År 2020 markerade deras comeback med släppet av albumet med titeln “Together”, som innehöll de fantastiska singlarna “Love You Less” och “Pocket Dial”.

Marcus & Martinus är ett norskt par som har fått erkännande på en global skala och har gjort ett stort bidrag till det musikaliska landskapet i sitt eget land. De har uppnått mainstream-framgångar som ett resultat av deras dubbla dynamiska, smittsamma popmelodier och rikliga närvaro i sociala medier. Deras prestation är ett bevis på deras talang och engagemang, och genom deras musik fortsätter de att inspirera och lyfta unga människor över hela världen. Deras framgång är ett bevis på båda dessa egenskaper.

Nästa år släppte Marcus & Martinus sitt första studioalbum, med titeln “Hei”, som innehöll flera av deras mest framgångsrika singlar. Albumet blev en stor framgång kommersiellt, och det klättrade hela vägen till nummer ett på albumlistan i Norge. Österrike, Schweiz och Tyskland lades till listan över senare europeiska länder när den publicerades efter att de redan gjort det. Efter att ha släppt “Moments” 2018 fortsatte duon att släppa “Together” 2020 och flera fler album under de efterföljande åren.

Marcus Och Martinus Mamma Död: Gerd Anne Gunnarsen, Kjell-Erik Gunnarsen

Dynamiken som Marcus och Martinus

har gemensamt är det som skiljer dem från andra människor. När de uppträder tillsammans finns det ett band mellan tvillingarna som inte går att förneka. Utöver det har de en underbar stilkänsla och tenderar att klä sig på liknande sätt. På grund av detta kunde den dynamiska kombinationen bygga sin unika stil, vilket har varit en väsentlig faktor för deras framgång.

Marcus & Martinus musiks förmåga att blanda samman delar av en mängd olika musikstilar är en av anledningarna till att den är så särpräglad. Deras musik kombinerar framgångsrikt element från andra genrer, inklusive hiphop, elektronisk dansmusik och pop, vilket gör att den kan tilltala en mångfaldig publik. På grund av att de spelar på både norska och engelska har deras musik en bred dragningskraft över hela världen.

I sociala mediers värld har Marcus och Martinus nått anmärkningsvärda framgångar. De har kunnat skaffa sig ett stort antal följare genom att publicera videos av sig själva som uppträder och godbitar från deras vardag på sociala medieplattformar som Instagram och TikTok. Detta har varit en oerhört viktig faktor för att attrahera en stor och hängiven följare.

Marcus och Martinus har utövat

ett betydande inflytande på kulturtraditionerna i ett stort antal nationer, särskilt Norge och Europa. De har fått flera utmärkelser, varav de mest anmärkningsvärda är priserna “Årets popgrupp” och “Årets låt” vid norska grammisar 2017. Utöver detta har de uppträtt på en mängd olika musik evenemang och festivaler över hela Europa, såsom MTV Europe Music Awards.

Marcus Och Martinus Mamma Död

Viktiga ämnen, som nätmobbning, har fått ökad bevakning i media de senaste åren på grund av deras allmänna popularitet. 2016 lanserade de en kampanj mot nätmobbning med hashtaggen “#LaMegVaereMeg” (som översätts till “Let Me Be Me”). Kampanjen mot nätmobbning var framgångsrik, och som ett resultat är båda tvillingarna nu pålitliga förespråkare för att behandla andra med respekt när de interagerar med dem i cyberrymden.

error: Content is protected !!