Spread the love

Carlo Boszhard Partner – In dit artikel zal ik je vertellen over een beroemde persoonlijkheid. Informatie, waaronder de biografie van Carlo Boszhard. Wat is zijn leeftijd? Hoe lang is hij? Ontdek de naam van de vrouw/vriendin. Hoeveel kinderen heeft hij? En tot slot hoe rijk hij is en hoe hij beroemd wordt, dus ga zitten en drink een kop koffie, want vandaag ga ik je al deze dingen vertellen.

Carlo Boszhard Partner

Wie Is Hij/Biografie?

Carlo Boszhard is een Nederlandse nationalist die werkt als tv-persoonlijkheid en beter bekend staat als zanger, imitator en presentator. Hij is geboren op 26 juni 1969. Hij is ongeveer 53 jaar oud en geniet van zijn leven. Zijn geboorteplaats is Amsterdam.

Leeftijd53 Jaar
Geboortedatum26 juni 1969
OorsprongAmsterdam
BeroepTv-Persoonlijkheid

Lengte, Gewicht En Dimensie

We verzamelen informatie over lengte/gewicht van verschillende platforms en bronnen. Deze waarden kunnen variëren, maar we streven ernaar om de beste en meest accurate informatie te geven. Zijn lengte en gewicht staan hieronder vermeld.

Lengte1,80 Mtr
Gewicht78 kg

Profiel Op Sociale Media

Zijn Instagram-profielvolgers nemen geleidelijk toe naarmate zijn fanzone wijdverbreid is. Hij maakt actief gebruik van zijn Instagram-account en deelt mooie dingen met zijn fans.

Ouders, Broers En Familie

We gaan verder met de vraag over zijn ouders, broers en zussen en familie. Volgens ons onderzoek verzamelen we deze informatie die we hieronder beschrijven.

OudersWil Boszhard-Vis, Henk Boszhard
FamilieRon Boszhard

Relatie, Partner/Vrouw En Kinderen

Hij is een aantrekkelijke vrouw met een stralende huid en een schattige glimlach. Nu praten over zijn relatiestatus, liefdeslevensmomenten en informatie over kinderen. We hebben gegevens verzameld van verschillende authentieke sites. De beschikbaarheid van informatie over echtgenote/vriendin en kind wordt hieronder weergegeven.

Partner/Vrouw/VriendinHerald Adolfs
KinderenBinnenkort bijwerken

Carlo Boszhard Vermogen

Zijn nettowaarde neemt dramatisch toe naarmate zijn leeftijd groeit. Volgens Celebrity Net Worth Research, Forbes en de NY Times verzamelen we deze informatie. Zoals u weet, fluctueert de voorraadschaal snel, dus we hebben gemiddelde gegevens van zijn geld.

Vermogen5 Miljoen Euro
NationaliteitNederlandse
Carlo Boszhard Partner

Conclusie

Deze Wikipedia-beroemdheid gaat over, we proberen dienovereenkomstig kort nieuws over die persoon te geven. Maar als er informatie is die ik niet heb genoemd of als er nog geen beroemdheid is onthuld, zal ik deze informatie binnenkort bijwerken. Als je mijn blog helpt groeien, kun je deze informatie ook delen met je familiekring en vrienden. Goededag.

FAQ

Wie is Carlo Boszhard?

Carlo Boszhard is een Nederlandse nationalist die werkt als tv-persoonlijkheid

Hoe lang is Carlo Boszhard?

Zijn lengte is ongeveer 180 cm.

Is Carlo Boszhard getrouwd?

Volgens ons onderzoek is hij ongehuwd met partner Herald Adolfs.

Hoeveel kinderen heeft hij?

Hij heeft nog geen kinderen.

error: Content is protected !!