Amy Winehouse Leeftijd; Vermogen, Lengte, Ouders, Relatie

Spread the love

Amy Winehouse Leeftijd – In dit artikel zal ik je vertellen over een beroemde persoonlijkheid. Informatie inclusief een biografie van Amy Winehouse? Wat is haar leeftijd? Hoe groot is zij? Ontdek de naam van haar man/vriend. Hoeveel kinderen heeft ze? En tot slot hoe rijk ze is en hoe ze beroemd wordt, dus ga zitten en drink een kopje koffie, want vandaag ga ik je al deze dingen vertellen.

Amy Winehouse Leeftijd

Wie is Zij/Biografie?

Amy Winehouse was een getalenteerde Britse nationalist die beroemd was als zangeres en songwriter, vooral bekend om haar diepe, expressieve altzang. Ze werd geboren op 14 september 1983. Ze was ongeveer 27 jaar oud toen ze stierf op 23 juli 2011 in Camden Town, Londen, Verenigd Koninkrijk. Haar doodsoorzaak was te wijten aan alcoholvergiftiging. Haar geboorteplaats was in Southgate, Londen, Verenigd Koninkrijk.

Leeftijd27 Jaar
DoodsoorzaakAlcoholvergiftiging
OorsprongSouthgate, Londen, Verenigd Koninkrijk
BeroepZangeres

Lengte, Gewicht En Dimensie

We verzamelen informatie over lengte/gewicht van verschillende platforms en bronnen. Deze waarden kunnen variëren, maar we streven ernaar om de beste en meest nauwkeurige informatie te verstrekken. Haar lengte en gewicht staan ​​hieronder vermeld.

Lengte1,59 Mtr
Gewicht50 kg

Profiel Op Sociale Media

Haar Instagram-profielvolgers namen geleidelijk toe naarmate haar fanzone wijdverspreid was. Ze maakt actief gebruik van haar Instagram-account en deelt mooie dingen met haar fans.

Ouders, Broers En Familie

We gaan verder met de vraag over haar ouders, broers en zussen en familie. Volgens ons onderzoek verzamelen we deze informatie die we hieronder beschrijven.

OudersMitch Winehouse, Janis Winehouse
FamilieJanis Winehouse, Alex Winehouse

Relatie, Partner/Vriend En Kinderen

Ze was een aantrekkelijke vrouw met een stralende huid en een schattige glimlach. Nu praten over haar relatiestatus over haar, liefdeslevensmomenten en informatie over kinderen. We hebben gegevens verzameld van verschillende authentieke sites. De beschikbaarheid van partner-/vriend- en kindinformatie wordt hieronder weergegeven.

Partner/Man/VriendBlake Fielder-Civil
KinderenBinnenkort bijwerken

Amy Winehouse Vermogen

Haar nettowaarde neemt dramatisch toe naarmate haar leeftijd groeit. Volgens Celebrity Net Worth Research, Forbes en de NY Times verzamelen we deze informatie. Zoals u weet, fluctueert de voorraadschaal snel, dus we hebben gemiddelde gegevens van haar geld.

Vermogen4 Miljoen Euro
NationaliteitBrits
Amy Winehouse Leeftijd

Conclusie

Deze Wikipedia-beroemdheid gaat over, we proberen dienovereenkomstig kort nieuws over die persoon te geven. Maar als er informatie is die ik niet heb genoemd of als er nog geen beroemdheid is onthuld, zal ik deze informatie binnenkort bijwerken. Als je mijn blog helpt groeien, kun je deze informatie ook delen met je familiekring en vrienden. Goededag.

FAQ

Wie is Amy Winehouse?

Amy Winehouse was een Engels-Nederlandse nationalist die beroemd was als zangeres en songwriter en vooral bekend stond om haar diepe, expressieve altzang.

Hoe groot is Amy Winehouse?

Haar lengte was ongeveer 159 cm.

Is Amy Winehouse getrouwd?

Volgens ons onderzoek was ze getrouwd met Blake Fielder-Civil.

Wat is de doodsoorzaak van Amy Winehouse?

Haar doodsoorzaak als gevolg van alcoholvergiftiging.

error: Content is protected !!